torsdag 28 augusti 2014

Höst


Höst är nystart. Kanske framför allt efter en sådan här sommar när man fått möjlighet att lagra in så mycket solsken. På Sjöstadsdoktorn har vi just sett över terminens alla veckor så att vi kommer att vara tillräckligt många på plats. En hel del förändringar på mottagningen är på gång, bland annat kommer vi snart ha en egen provtagningsenhet. Det blir spännande. En kick-off-dag är inplanerad med tema bokprat.


Jag ser fram emot alla veckor med vardagligt arbete. Alla patientmöten, alla samtal, alla kluriga, svårlösta situationer ("i problemet ligger lösningen"), allt teamarbete där alla gör sitt bästa. Att känna sig stolt över kollegor och medarbetare.

Även planeringen för våra nya termin-ett-studenter är i hamn. Seminarier inbokade och handledare utvalda. Vi är nog lika förväntansfulla och nyfikna som studenterna. Av erfarenhet vet jag att vi aldrig riktigt hinner det vi tänkt, livet kommer liksom emellan. Men med en från början noggrann planering brukar det bli rätt bra ändå. Så kan vi förhoppningsvis förmedla arbetsglädje och bland mycket annat visa på vikten av att kombinera lugn och lyssnande med saklig faktakunskap.

 

Välkomna snart!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar